Wat is grafisch design en development?

Digitale makers van de toekomst Digital Design & Development is een volwaardige bachelor van 3 jaar aan KASK & Conservatorium, de school of arts van HOGENT en Howest. Als Deviner gebruik je design-, development- en researchskills om online ervaringen vandaag én in de toekomst vorm te geven.

Hoeveel jaar conservatorium?

Een opleiding aan het conservatorium duurt vier jaar en is alleen in voltijd te volgen.

Wat is cross media management?

Cross Media Management is een traject van de professionele bachelor Organisatie en Management. Leer door te doen: video, podcasts, storytelling, content creation & design, management, talen Kies die expert classes die passen bij jouw talent en interesse.

Wat doe je als grafisch ontwerper?

Als grafisch ontwerper houd je je bezig met de vormgeving van drukwerk, digitale producten, of ontwerpen voor gebruik in verschillende media. Je moet hierbij denken aan: brochures, folders, affiches, flyers, boekomslagen en websites. Het kan ook zijn dat je de vormgeving doet van een beeldmerk, of huisstijl.

Wat zijn grafische toepassingen?

Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Grafische vormgeving heeft zo zijn toepassing in bijvoorbeeld: Administratie.

Hoe lang duurt een dirigent opleiding?

Informatie

Type Bachelor
Vorm Voltijd
Duur Vier jaar
Start September
Taal Nederlands

Wat is Transmediale communicatie?

In een crossmediaal verhaal wordt exact hetzelfde verhaal verteld via verschillende kanalen. De enige aanpassingen die zijn gedaan in het verhaal zijn deze die nodig zijn om aan de regels van het medium te voldoen. In een transmediaal verhaal daarentegen, vertelt elk kanaal zijn eigen unieke deel van het verhaal.

Wat is transmedia?

Transmedia is een totaal geïntegreerde manier van verhaal vertellen, waar disciplines vervagen en totaalbelevingen gecreëerd worden. Het is de meest omvangrijke evolutie op storytelling, waarmee je als merk of uitgever op zoek gaat naar nieuwe manieren om verbinding te zoeken met het publiek.