Wat zijn de grootste steden in de Verenigde Staten?

12 – Jacksonville. 13 – Indianapolis. 14 – San Francisco. 15 – Columbus. 16 – Austin. 17 – Memphis. 18 – Fort Worth. 19 – Baltimore. Dit artikel geeft een overzicht van 100 grootste steden in de Verenigde Staten naar inwonertal .

Wat zijn de Amerikaanse staten?

Amerikaanse staten. D e Verenigde Staten, officieel de Verenigde Staten van Amerika, maar vaak Amerika genoemd, zijn een federatie van 50 Amerikaanse Staten en het District of Columbia. Van de 50 Amerikaanse staten zijn maar liefst 48 Staten met elkaar verbonden. De 2 Amerikaanse Staten die niet aan de andere 48 Staten vastzitten zijn Alaska en

Wat zijn de grootste steden in de VS?

15 – Columbus. 16 – Austin. 17 – Memphis. 18 – Fort Worth. 19 – Baltimore. Dit artikel geeft een overzicht van 100 grootste steden in de Verenigde Staten naar inwonertal . De lijst is gebaseerd op gemeentelijke bestuurseenheden. De voorsteden van sommige steden als San Francisco en Boston, zijn aparte gemeenten. Steden in de VS.

Wat is de Verenigde Staten?

D e Verenigde Staten, officieel de Verenigde Staten van Amerika, maar vaak Amerika genoemd, zijn een federatie van 50 Amerikaanse Staten en het District of Columbia. Van de 50 Amerikaanse staten zijn maar liefst 48 Staten met elkaar verbonden. De 2 Amerikaanse Staten die niet aan de andere 48 Staten vastzitten zijn Alaska en Hawaï.